27-Nisan-2024 12:09:11

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
AYHAN TABAK, MHP’NİN EN GÜÇLÜ ADAY ADAYI

AYHAN TABAK, MHP’NİN EN GÜÇLÜ ADAY ADAYI

MHP’de 15 Aralık’ta sona eren aday adaylığı başvurularından sonra aylar önce aday olacağını sadece gazetemiz ve geredehaberleri.com’un açıkladığı Ayhan Tabak, beklenildiği gibi aday adayı oldu. Aday adayı olabilecek bir başka isim Akif Allar ise adaylık başvurusunda bulunmadı. Aday adaylığı başvurusunda bulunmayan bir başka isim ise MHP İlçe Başkanı Mustafa Çiçek oldu.

Mevcut aday adaylarına bakıldığında geçmiş dönemde MHP’de ilçe başkanlığı görevinde bulunması nedeniyle Ayhan Tabak’ın bir adım önde olduğu belirtiliyor. MHP Bolu yönetiminde de aktif olan Tabak, aday adayı olmadan önce Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın Yönetim Kurulu Üyeliği’nde bulunuyordu. 

Ayhan Tabak’tan adaylık açıklaması

MHP Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Tabak, aday adayı olduktan sonra şu açıklamayı yaptı; “Gerede’de doğmuş Gerede’de de büyümüş ve memleketine katkı sağlayabilmek adına her kulvarda mücadelesini vermiş bir hemşehrinizim. Sizler kadar Gerede’yi seviyor sizler kadar Gerede sevdalısıyım.

Memleketimizin her alanda kalkınması, büyümesi ve daha iyiye daha güzele layık olduğu düşüncesiyle 18 yıllık aktif siyasi hayatımdaki edindiğim tecrübe ve birikimlerimi hak yolunda doğru yoldan ayrılmadan halkımızın menfaatlerini koruyarak adaletli bir yöneticilik anlayışı ile canla başla hizmet edebilmek adına, mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden Gerede Belediye başkan aday adaylığı için Ülkücü hareketin büyüğü bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendi’yi ziyaret ederek zati aliyelerinden müsadelerini istedim.

Bolu ilinde gönüllere taht kurmuş, taktire şayan başarılı çalışmalarıyla, gönüllerimize giren Bolu İl Başkanımız Sayın İlhan Durak  ile ve yine Gerede’de göreve geldiği günden bu yana birlik ve beraberliğin örnek duruşunu sergileyen saygın ve sevilen kişiliği ile İlçe başkanlığı görevini yürüten kıymetli Başkanım Sayın Mustafa Çiçek  ve birbirinden kıymetli değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla istişare ederek aday adaylığı başvurumuzu yaptım. Cenab-ı Allah’tan hayırlara vesile olmasını diler, sonsuz sevgi, selam ve hürmetlerimi sunarım.”

Cevap bırakın