27-Nisan-2024 12:26:42

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ BAŞLADI

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ BAŞLADI

YEREL SEÇİM ÖNCESİ BAŞKANIN ELİ BÜYÜK ÖLÇÜDE GÜÇLENDİ!

Toplu Konut İdaresi ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında 23 Kasım Perşembe günü sözleşmelerin imzalanmasıyla birlikte geçen hafta yer teslimi yapılan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yapım çalışmaları başladı.


Projenin yapılacağı alanlarda temel atma işlemleri öncesi yer belirleme ve ölçüm çalışmaları yapılırken, yarın itibariyle hafriyat işlemlerinin başlayacağı bilgisi verildi. Hafriyat işlemlerinden sonra yapılacak konutların temellerinin atılacağı belirtildi.

733 Milyon TL’ye ihale edilen Kentsel Dönüşüm Projesi, sadece Gerede ilçesi değil Bolu’ya yapılan en büyük kamu yatırımı olarak dikkat çekiyor.

Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın söz verdiği ve “yapılması imkansız” gözüyle bakılan en büyük projesi olan Kentsel Dönüşüm’e de başlanılmasıyla beraber Başkan Allar’ın seçimden önce verdiği tüm sözleri yerine getirmesi “efsane başkan” unvanına sahip olacağının işareti olarak gösteriliyor.

Tabakhanelerin Deri OSB’ye taşınması, Gerkonsan, göç sorunu ve nüfus kaybı gibi büyük sorunları ortadan kaldıran Allar’ın Kentsel Dönüşüm Projesi’ne de start vermesi ile yerel seçim öncesi eli büyük ölçüde güçlendi.

1 Yorumlar
Cemil bayırlı

😂

Cevap bırakın