27-Nisan-2024 17:28:26

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
TEMAYÜL ÖNCESİ ÇONGAR’DAN NET MESAJ!

TEMAYÜL ÖNCESİ ÇONGAR’DAN NET MESAJ!

Aday adaylığı süreci tamamlanan AK Parti’de yarın yapılacak temayülde teşkilat mensupları, adayın belirlenmesi noktasında görüş bildirecek. Temayül öncesi gazetemize özel açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Çongar, temayül sürecine değinerek, yerel seçim öncesi net mesajlar verdi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Çongar, “ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik ve kadın kolları yöneticileri, ilçe belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, ana kademe ve mahalle başkanları ile geçmiş dönem ilçe başkanları temayülde oy kullanacak.”dedi.

70 DELEGE OY KULLANACAK

“AK Parti’de 70 kişiden oluşan teşkilat mensubumuz, görmek istedikleri aday için isim verecek” diyen Çongar,  “AK Parti’de geçmiş temayüllerde olmayan bir düzenleme getirildi. Bu düzenlemeye göre, belediye başkanları için bir anket çalışmasına temayülde yer verildi. Teşkilat mensuplarına belediye başkanlarıyla ilgili beş soru yöneltilecek. Bu sorularda; iyi, orta ve zayıf seçeneklerinden birinin işaretlenmesi istenecek.”bilgisini paylaştı.

SORULACAK 5 SORU

Çongar, sorulacak 5 soru ile ilgili şu bilgilendirmede bulundu; “Teşkilat mensuplarımıza belediye başkanlarıyla ilgili, “Belediye hizmetleri yönünden nasıl buluyorsunuz?”, “Halkla ilişkiler yönünden nasıl buluyorsunuz?”, “Teşkilat ilişkileri yönünden nasıl buluyorsunuz?”, “Partimizin ilke ve değerleri açısından nasıl buluyorsunuz?” ve “Belediye başkanının yeniden aday gösterilmesini ister misiniz?” soruları yöneltilecek.”

Sözlerinin sonunda Gerede halkına teşekkür eden Çongar, seçim öncesi net mesaj verdi ve “Vatandaşlarımızın desteğiyle 31 Mart akşamı bu işi yine zaferle sonlandıracağımızı temenni ediyorum.”dedi.

Cevap bırakın