28-Nisan-2024 15:32:52

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
BAŞKAN O PROJEYİ DE BİTİRİYOR

BAŞKAN O PROJEYİ DE BİTİRİYOR

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Orman İşletmesi B Tipi Mesire Alanı Millet Bahçesi Projesi’nin Yüzde 80’inin tamamlandığını söyledi.

Allar, “Projeyi sözle anlatmak yetersiz kalır. Proje tamamlandığında vatandaşlarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın çok güzel vakit geçirebilecekleri, huzur bulabileceği bir yatırıma imza attık.”dedi.

Şu sıralar ayaklı teleferik direklerinin dikildiği projede, Kır Lokantası ile kafeteryanın iç kısımlarında çalışmalar yürütülüyor. Kamelyalar ve yürüyüş yollarının ise tamamlandığı görülüyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Orman İşletmesi B Tipi Mesire Alanı Millet Bahçesi Projesi’ndeki son durumu paylaştı ve Gerede için önemli bir projeyi daha hayata geçirmek üzere olduklarını söyledi.

TOLERANS GÖSTERMEDİK

Allar, “Orman İşletmesi B Tipi Mesire Alanı Millet Bahçesi Projesi’nde sona doğru yaklaştık. Müteahhit firmanın taahhüdü altında olan işlerin yapımı devam ediyor ve projenin yüzde 80’i bitti. Normal koşullarda bu ayın sonuna kadar müteahhit firmanın işi tamamlaması gerekiyor. Bu ayın sonunda bitiremezse cezai müeyyide uygulayacağız. Sorumluluklarını yerine getirmeyen hiçbir müteahhide bugüne kadar tolerans göstermedik. Projenin bitmesi için çok da bir iş kalmadı. Projeyi tamamlatmak için gayret gösteriyoruz. Zamanında yetiştirilmezse eksik olan Yüzde 20’lik kısım için tamamlama ihalesine çıkabiliriz ancak bu durum bu tür işlerde pek olmaz. Firma işi tamamlayacak gibi gözüküyor.”dedi.

PROJEDE YOK YOK!

Belediye tarihinin en büyük maliyetli projesi olan Orman İşletmesi B Tipi Mesire Alanı Millet Bahçesi Projesi’nde Kır Lokantası (250 M2), Kır Kahvesi (250 M2), Ayaklı Teleferik, Macera Parkı, Zıpline, Biyolojik Gölet (680 M2), 50 Adet Piknik Ünitesi, 3 Adet Çocuk Oyun Alanı, İnteraktif Oyun Grubu, 27 Adet Altıgen Kamelya, Gezinti ve Araç Yolları, Kayak Pisti ve Suni Tepe, Mescit-Duvar Saati (2 Adet), Wc (1 Adet), Giriş Takı-Güvenlik Binası, Aydınlatma Üniteleri ve Cep Otoparkların yer aldığını belirten Allar, “Bu büyük projeyi söz verdiğimiz gibi tamamlıyoruz. Gerede ilçemizde dev projelere imzamızı atmayı sürdüreceğiz. Hedefimiz bu yıl projeyi faaliyete sokmak. Herkesin parmakla göstereceği bir projeye imza attık. Bu projeyi yapmak da bize nasip oldu. Projeyi sözle anlatmak yetersiz kalır. Proje tamamlandığında vatandaşlarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın çok güzel vakit geçirebilecekleri, huzur bulabileceği bir yatırıma imza attık. Geçici kabulden sonra vatandaşlarımız bu alanı kullanabilecekler.”diye konuştu.

Cevap bırakın