27-Nisan-2024 19:50:27

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
YİNE HIRSIZLIK!

YİNE HIRSIZLIK!

Gerede İlçesine bağlı Koçumlar ve Kıncallar yayla evleri hırsızlık olaylarıyla sarsıldı. Evleri talan eden hırsızlar, kayıplara karıştı. 

 

Gerede’de yayla evleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da yılın son ayında soyuldu. Yaylalardan göç edilmesini fırsat bilen hırsızlar, bu sefer adres olarak ilçemize bağlı Koçumlar ve Kıncallar yaylalarını hedef seçti.

Yaylada evi olan vatandaşlar, hafta sonu hırsızlık vakalarını duyduktan sonra evlerine akın ettiler. Ev sahipleri, talan olan evleri karşısında zaman zaman sinirlerine hakim olamadı.

Koçumlar ve Kıncallar Yaylalarında neredeyse evlerin tamamının yoklandığı, bir çok eve de girildiği ve yaylada bırakılan değerli eşyaların çalındığı haber ekibimiz tarafından öğrenildi.

Mağdur vatandaşlar, yetkililere durumu bildirerek soruşturma başlatılmasını talep etti ve evlerinden değerli eşyalarının çalındığını Jandarma ekiplerine yaşanan olayı bildirdi. Hırsızların, evlere girmede zorlamalı yöntemler kullandığı ve dikkat çekmemek adına sessizce hareket ettiği ifade ediliyor.

Jandarma ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürmeye başladı.  Güvenlik güçleri, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyararak, şüpheli durumları hemen bildirmeleri çağrısında bulundu.

Cevap bırakın